Pompe submersibile in Chisinau

Pompe submersibile - acesta este un echipament special
care este folosit pentru pomparea lichidelor din puțuri,
rezervoare și alte surse la suprafață sau în sistemele de alimentare cu apă și de canalizare.

12 luni garantie
Livrare in toata Moldova
Pompe.MD

Despre noi

Peste 10 ani pe piața din Moldova! Garantie pentru toate pompele submersibile achizitionate de la noi! Livrare nu doar in Chisinau, ci in toata Moldova. Pompele submersibile ale unor mărci precum Pedrollo, Pentax, Ebara și alți producători de renume mondial de pompe pentru puțuri adânci sunt întotdeauna disponibile în stoc în Chișinău...

Contactele noastre

+373 689 154 91
E-mail: [email protected]

Adresa noastră

RM, or. Chișinău, st. Burebista 110, magazin № 8
Programul magazinului: 
• Ln-Vn de la 08:00 pina la 18:-00; Simbata de la 08:00 pina la 14:00;
• Dum - zi libera

Pompe submersibile în rate

Comandați o pompă submersibilă în magazinul nostru și o vom livra în orice oraș din Moldova, de exemplu: Balti, Bender, Basarabeasca, Biruinta, Briceni, Bucovat, Vadul lui Voda, Vatra, Vulcanesti, Ghindesti, Glodeni, Grigoriopol, Dnestrovsc, Donduseni, Drochia, Dubasari, Durlesti, Edinet, Cainari, Calarasi, Camenca, Cantemir, Causeni, Cahul, Chisinau, Codru, Comrat, Cornesti, Costesti, Crasnoe, Cricova, Criuleni, Cupcini, Leova, Lipcani, Marculesti, Maiac, Nisporeni, Anenii Noi, Ocnita, Orhei, Otaci, Rezina, Ribnita, Riscani, Slobozia, Soroca, Straseni, Singera, Singerei, Taraclia, Tvardita, Telenesti, Tiraspol, Ungheni, Falesti, Floresti, Frunza, Hincesti, Ceadir Lunga, Cimislia, Soldanesti, Stefan Voda, Ialoveni, Iargara

Pompe submersibile PEDROLLO

Pompe submersibile PEDROLLO - acesta este un echipament conceput pentru a ridica apa din puțuri și surse adânci. Compania PEDROLLO este specializată în producția de pompe de diferite tipuri, inclusiv pompe submersibile.

Pompe submersibile EBARA

EBARA este o companie japoneză specializată în producția de pompe și alte echipamente de transfer de fluide. Pompele submersibile EBARA sunt concepute pentru a fi utilizate în puțuri sau surse de apă adâncă.

Pompe submersibile PENTAX

Pompe submersibile PENTAX sunt echipamente folosite pentru ridicarea apei din puțuri adânci. PENTAX este o companie italiană specializată în producția de pompe submersibile

Pompe submersibile NEPTUN

Pompe submersibile NEPTUN concepute pentru alimentarea cu apă curată din puțuri cu diametrul interior de cel puțin 110 mm și puțuri. Ideal pentru utilizarea în sistemele de alimentare cu apă pentru case private, udarea grădinilor și grădinilor de legume.

Pompe submersibile SPERONI

Pompe submersibile SPERONI folosit pentru alimentarea cu apă din fântâni care ajung la acvifere. Ele sunt utilizate pentru alimentarea cu apă a gospodăriilor private, irigații și menținerea automată a presiunii.

Pompe submersibile CALPEDA

CALPEDA - companie italiană specializată în producția de pompe și sisteme de alimentare cu apă. Pompele pentru puțuri adânci CALPEDA sunt utilizate pe scară largă pentru a ridica apa din puțuri.

Formular de contact

Întotdeauna deschis la sugestii și cooperare

Tel: +373 689 154 91
Email: [email protected]

DESPRE POMPE

O pompă submersibilă poate fi o soluție mai eficientă pentru împingerea unor volume mari de apă sub presiune dintr-un puț adânc, superioară pompelor submersibilă supraterane cu motor de aceeași dimensiune.

Bazați-vă pe experții noștri cu peste 15 ani de experiență în pompele submersibilă pentru a găsi pompa de reducere potrivită pentru nivelul apei subterane.


CONECTEAZA-TE CU NOI

+373 689 154 91
E-mail: [email protected]